Nazilli İl Olacak Mı?
139 okunma

Nazilli İl Olacak Mı?

ABONE OL
27 Aralık 2022 14:55
Nazilli İl Olacak Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Nazilli Belediyesi’ni ziyaret etti Nazilli’nin il olma konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Özhaseki’yi Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı  karşıladı.

“SEÇİMDEN ÖNCE BÖYLE BİR İHTİMAL OLMAZ”

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki il olma konusuna açıklık getirdi. Merakla beklenen soruyu yanıtlayan Özhaseki, “İl olma konusu o kadar değişik yerlere çekiliyor ki… Ulu orta yerde bir yerin il olup olmayacağını söylemek sıkıntılı bir süreç. Seçimden önce böyle bir ihtimal olamaz. Bir takım kıstaslar ortaya konduğunda il olacak ilçelerin başında Nazilli gelir diye düşünüyorum. Onlar, daha sonraki süreçte konuşulacak işler. Tüm Türkiye’de ortamın karışacağını hepiniz bilirsiniz. O yüzden bunları bugün konuşmak doğru olmaz, hayalcilik olur. Nazilli bunu hak eden bir yer. Binlerce yıllık tarihi olan bir yer. Bunlar ileride konuşulacak işler. Nazilli bir çok  yönden kadim bir yer il olmayı hakediyor ” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP