23 Nisan Festival Tadında Geçti
229 okunma

23 Nisan Festival Tadında Geçti

ABONE OL
23 Nisan 2023 14:00
23 Nisan Festival Tadında Geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de 23 Nisan coşkusu gösterilerle Kutlandı.

İlk olarak istasyon meydanındaki Atatürk Anıt’ına çelenk sunularak başlayan program saydı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti.

Programa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırı Arısoy, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Nazilli Jandarma İlçe Komutanı Caner Özkul, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, çok sayıda protokol üyeleri ve vatandaş katıldı.

Çelenk koyma töreninin ardından sümer parkında devam eden gösteriler. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek’in konuşması ile başladı.

“BUGÜN ÇİFTE BAYRAM YAŞIYORUZ”

Sayın Belediye Başkanım, Sayın Cumhuriyet Başsavcım, Jandarma Komutanı, kahraman gazilerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz protokolümüzün çok değerli üyeleri, değerli muhtarlarımız, değerli meslektaşlarım, kıymetli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz basınımızın seçkin, güzide temsilcileri.

Çifte bayram yaşadığımız bu günde yirmi üç Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan Bayramı’nı kutlamanın coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bin dokuz yüz on dokuzda Samsun’da başlayan aziz milletimizin kurtuluş mücadelesi milli iradenin temsil edildiği yirmi üç Nisan bin dokuz yüz yirmi günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla zafere ulaşmıştır.

Yirmi dokuz Ekim bin dokuz yüz yirmi üçte cumhuriyetin ilanıyla sonuçlanarak Türk milletinin ufku açılmıştır Bayramlarımız birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz millet olarak sevinçte ve üzüntüde bir olduğumuz günlerdir. Bugün de bizleri bu cennet vatanı canları ve konuları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini koruyarak ve geliştirerek yarınlara taşımak bizim görevimizdir.

FESTİVAL TADINDA GEÇTİ 

İlçe çapında dereceye giren şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin ödülleri protokol tarafından verildi.

Miniklerin müthiş gösterileri ile devam eden kutlamalar Gürcistan ve Makedonya gruplarının gösterisi ile sona ererken vatandaşların gösterilerin  festival tadında geçtiği duyuldu.

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP