6’lı Masa adayını açıklıyor
193 okunma

6’lı Masa adayını açıklıyor

ABONE OL
28 Şubat 2023 18:04
6’lı Masa adayını açıklıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortak aday konusunda aylardır fikir birliğine varamayan 6’lı masada adaylık için artık geri sayıma geçildi. 2 Mart’ta yapılması planlanan son toplantıda adayın açıklanacağı duyuruldu.

Ortak aday konusunda aylardır fikir birliğine varamayan 6’lı masada geri sayıma geçildi. Gözler, 2 Mart Perşembe günü yapılacak toplantıya çevrildi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 6’lı masa adayının 2 Mart’taki toplantıda açıklanacağını duyurdu.

ADAYI AÇIKLANACAK

Kürşat Zorlu, 2 Mart’ta Millet İttifakı 13’üncü cumhurbaşkanını belirleyeceğini söyleyerek, “Bu iradeyi gösterecek ve en kısa zamanda da bu iradenin ortaklaşmasıyla bunu milletimizle paylaşacağız.” Dedi.

MERAL AKŞENER’E TAM YETKİ

İyi Parti sözcüsü Kürşad Zorlu, İyi Parti’de aday belirleme sürecinde Meral Akşener’e tam yetki verildiğini duyurarak “Dün milletvekillerimiz ve başkanlık divanı üyelerimizle bir görüşme gerçekleştirdi sayın genel başkanımız. Burada deprem konusunun yanısıra. İyi Parti milletvekili grubu oy birliği ile tümüyle 2 Mart’taki 6’lı masa toplantısı için Meral Akşener’i tam olarak yetkilendirmiştir.” İfadelerini kullandı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP