Aydın’d O Hastanede Zorunlu Tahliye!
201 okunma

Aydın’d O Hastanede Zorunlu Tahliye!

ABONE OL
12 Haziran 2022 10:36
Aydın’d O Hastanede Zorunlu Tahliye!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün yağan şiddetli yağmurun ağır bilançolarından biride Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yaşandı.

f

Daha öncede şiddetli yağış nedeniyle elektrik panoları ve jeneratörlerin bulunduğu bölümü su basan hastane bu yağmurda da aynı kaderi yaşadı.

 

Valilik kararı ile boşaltılmaya başlanan ve elektriğin kesik olduğu hastanedeki hastaların birçoğu personel ile birlikte il içindeki hastanelere naklediliyor.

Edinilen bilgilere göre su basan bölümlerde su boşaltma çalışmaları devam ederken bu işlem halen devam etmekte. Şiddetli yağış ile birlikte suyun hastanenin alt bölümlerine dolmaya başlaması ile birlikte su boşaltma işlemin başladığı ancak yağmur nedeniyle su boşatma işleminin yeterli olmadığı öğrenilirken, elektrik panolarını ve tesisatın tamiratı sonrasında dönüş işlemlerinin başlayacağı ve hastanede verilen ve verilecek hizmetler için 11 kendi isteği ile hastanede kaldı. 70 hasta merkezdeki hastanelere sevk edildi.

Atatürk devlet hastanesinde çocuk hastalıkları ve kadın doğum başvuruları için bir alan oluşturulduğu ve gerekli personel görevlendirmesi yapıldı. Elektrikle ilgili süreç tamamlandıktan gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra hastaların geri dönüş işlemleri başlayacak. Şu anda hastanede elektriğin kesik olduğunu da belirtelim.

yöresel gazete

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP