Abak Bayramda Yaşlıları Unutmadı
117 okunma

Abak Bayramda Yaşlıları Unutmadı

ABONE OL
22 Nisan 2023 16:15
Abak Bayramda Yaşlıları Unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Ramazan Bayramı vesilesiyle Kuyucak ilçesinde yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Ramazan bayramı nedeniyle Kuyucak’ta yaşlı ve hasta vatandaşlara bayram ziyaretinde bulundu. Bayram tatlısı ikram ettiği vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını tebrik eden Abak, yaşlı ve hasta vatandaşların unutulmadıklarını, önemsendiklerini hissettirmenin çok önemli olduğunu söyledi. Abak’a ziyaretlerde AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü ile Kadın Kolları Başkanı Hatice Gabalcı ile partililer eşlik etti.

“BÜYÜKLERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPTÜK”

Yaşlı ve hasta vatandaşları sadece bayramda değil herzaman ziyaret ettiklerini ifade eden Abak, “Evden çıkamayan hasta ve yaşlılarımız var. Bu mübarek Ramazan Bayramı günlerinde onların gönlünü almak ve hayır dualarında yer bulmak için evlerinde ziyarette bulunduk. Özellikle toplumun temel taşı niteliğinde olan yaşlılarımızı ziyaret ederken onların hayati tecrübelerinden yararlanma fırsatımız da doğuyor. Kendilerine Allah’tan uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Hasta olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle tüm milletimizin Ramazan Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP