Abak “ En Az 5 Vekil Çıkaracağız”
151 okunma

Abak “ En Az 5 Vekil Çıkaracağız”

ABONE OL
29 Nisan 2023 10:44
Abak “ En Az 5 Vekil Çıkaracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İncirliova’nın Acarlar Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından rabia işaretiyle karşılanan Abak, “Acarlar Mahallesi’nde AK Parti’mize gösterilen sevgi ve teveccüh kelimelerle anlatılmaz. Aydın’da vatandaşlarımızın desteği sayesinde en az 5 vekil çıkaracağız” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ı karış karış gezerek vatandaşların gönlüne dokunuyor. İncirliova’nın Acarlar Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Abak, vatandaşların büyük desteğiyle karşılandı. Esnafla sohbet eden, dertlerini dinleyip tek tek not alan Abak, “Acarlar kararını vermiş. Acarlarlı vatandaşlarımız bizi mahalleye girerken rabia işaretiyle karşılayıp, sevgi gösterilerinde bulundular. AK Parti’mize verilen bu destek sayesinde en az 5 vekil çıkaracağız. Sahada gördüğümüz samimiyet ve enerjiyle Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Neşemiz, dostluğumuz, birliğimiz daim olsun” dedi. Abak’a ziyaretleri sırasında AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile partililer eşlik etti.

“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

Acarlar Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından rabia işaretiyle coşkuyla karşılanan Abak, “Acarlar Mahallesi’nde AK Parti’mize gösterilen sevgi ve teveccüh kelimelerle anlatılamaz. Yaşamanız gerekiyor. Allah hepsinden razı olsun. Bu sevgi ve teveccüh gösteriyor ki, Aydın’da en az 5 vekil çıkaracağız. Milletimizle birlikte 14 Mayıs’ta zafer yazmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP