Abak Gençlerle Buluştu
109 okunma

Abak Gençlerle Buluştu

ABONE OL
26 Nisan 2023 10:05
Abak Gençlerle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi İsabeyli Mahallesi’ne yaptığı ziyarette “Gençler ülkemizin geleceği, bütün umudumuz onlar” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

Nazilli’de temaslarını sürdüren Abak, İsabeyli Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Park ve kafe ziyaretlerinde bulunan Abak, gençlerin derdini dinledi ve isteklerini tek tek not aldı.
Abak’a ziyaretleri sırasında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu ve partililer eşlik etti.

“GENÇLERİN CHP’YE İNANCI YOK”

Parklarda ve kafelerde gençlerle buluşan Abak, AK Parti iktidarının gençlere yaptığı yatırımlardan bahsetti. Ülkenin geleceğinin gençler olduğunu ve AK Parti’nin gençlere büyük önem verdiğinin altını çizen Abak, “Devletimizin teknolojiye yaptığı yatırımlarla, gençlerimizi geleceğin teknolojilerine hazırlama yolunda bütün seferberliğini ilan ediyor. Yalan dolan vaatlerle gençleri kandırmaya çalışıyorlar. Bakınız ki milletvekili listelerinde gençlere en çok güvenen ve yer veren parti biziz. Gençlerin CHP’ye inancı yok. Biz inşa etmek için uğraşırken, Millet İttifakı bozmak için uğraşıyor.” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP