Abak’tan Sürpriz Doğum Günü
203 okunma

Abak’tan Sürpriz Doğum Günü

ABONE OL
6 Mayıs 2023 13:35
Abak’tan Sürpriz Doğum Günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Partili Abak’tan sürpriz doğum günü
Yüreklere dokunmaya devam ediyor

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Abak, Buharkentli Kubus ailesini ziyaret ederek, evlatları Uğur ve Onur’a doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.

Türkiye’de 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm Aydın’ı karış karış gezen AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak ise geçtiğimiz akşam Buharkentli Kubus ailesini ziyaret ederek engelli çocukları Uğur ve Onur’a doğum günü sürprizinde bulundu. Bu anlamlı ziyarette Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Partili Abak’ı yalnız bırakmadı.

‘YÜREĞİ ENGEL TANIMAYAN KARDEŞLERİMİZE NİCE YILLAR DİLERİM’

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Abak, sosyal medyadan yaptığı duygu dolu paylaşımda kalplere dokunarak, “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Erol, İlçe Başkanımız Sayın Uğur Kul ve teşkilatımız ile birlikte Kubus ailesinin evine misafir olduk. Kıymetli ailemizin evlatları Uğur ve Onur kardeşlerimizin doğum gününü kutladık. Kalplerindeki temizlik ve yüzlerindeki tebessüm birleşince yüreği engel tanımayan kardeşlerimize mutlu ve huzurlu nice yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP