Ak Parti Aydın İl Teşkilatı Aydın Basını İle Buluştu
78 okunma

Ak Parti Aydın İl Teşkilatı Aydın Basını İle Buluştu

ABONE OL
4 Mayıs 2023 20:13
Ak Parti Aydın İl Teşkilatı Aydın Basını İle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın İl Teşkilatı Aydın Basını İle 

14 Mayıs genel seçimlerine 10 gün kala AK Parti Aydın İl Teşkilatı milletvekili adayları ve parti yöneticileri Aydın’da basın toplantısı düzenledi.
Partinin toplantı yaptığı salonda İHA, SİHA, TCG Anodolu’nun maketleri ile donatması dikkat çekti.

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten başkanlığında düzenlenen toplantıda milletvekili adayları eksiksiz katıldı.

Konuşmasına 9 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın’a geleceğini müjdeleyerek başlayan İl Başkanı Ökten, çalışmalarını her gün 14 ilçede program yaparak devam ettiklerini söyledi.

Ökten, “Cumhur ittifakı ve karşısındaki ittifak nasıl kuruldu. Cumhur ittifakının tek birleşme noktası Türkiye Cumhuriyeti ve geleceğinden başka hiçbir hesabı yok. Daha kuruluş aşamasında Cumhurbaşkanı belirlenmesinde bile masada çatırdamalar yaşayan Millet İttifakı’nda Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmayacağını biz değil kendileri söyledi. Bu sistemde yanlış adamın kim olduğunu Akşener’e soracaksınız. Güçlendirilmiş Cumhurbaşkanı adayı ‘Bizim Cumhurbaşkanımız tek başına yeterli değil’ demektir. Hepsi birlikte gelseler Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşın gönlündeki yerini değiştiremiyorlar. Biz bunu alanda görüyoruz. ‘Söz’ diyorlar hiç bir sözünü tutmayan biri nasıl inandırıcı olacak” dedi.

“HDP artık masa altında değil açık açık 7. ortak”

HDP’nin artık masa altında değil ciddi ciddi 7. ortak olarak açıklamalarda bulunduğunu belirten Gökhan Ökten, “PKK her gün bu ortaklıkları ile ilgili açıklamalarda bulunuyor. Askerimizin, polisimizin, öğretmenlerimizin ve diğer kamu görevlilerimizin katilleri olup tutuklu olanlar, Onlara göre tutsak oldu.

Onlar 4 maymunu oynadıkça bu gerçeği gizleyemeyecekler.

Gizli anlaşmaları arasında Selahattin Demirtaş’ın dediği gibi ‘Apo’nun heykelini her yere dikmek’ varsa ve bunu heykel işinde iyi olan CHP’ye yaptıracaklar ise biz bunu AK Parti olarak müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP