AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak’tan Bayram Mesajı
315 okunma

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak’tan Bayram Mesajı

ABONE OL
20 Nisan 2023 11:00
AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak’tan Bayram Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Ramazan Bayramı öncesi yayınladığı mesajında başta Aydın halkının olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutladı.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlandı. Başta Aydın halkının olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutladığını ifade eden Abak, “Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

“BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK GÜNLERİDİR”

Abak mesajında devamında, “Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren müstesna günlerdir. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin daha da artmasına vesile olan, Müslümanların tek yürek olarak kutladığı Ramazan Bayramının bizlere yansıttığı güzel duyguların gönlümüzü sarması en büyük temennimiz. İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olacağına yürekten inandığımız Ramazan Bayramının tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Aydın halkımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde, tüm sevdiklerimiz ile birlikte nice bayramlar geçirmeyi cenabı Allahtan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP