AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’dan Bayram Mesajı
251 okunma

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’dan Bayram Mesajı

ABONE OL
20 Nisan 2023 17:12
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’dan Bayram Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, milli ve manevi değerlerimizi derinden hissettiğimiz, kucaklaştığımız müstesna günlerdir. Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan’ı idrak etmiş olarak bir Ramazan Bayramı’na daha erişmiş bulunmaktayız.

Ramazan-ı Şerif’i uğurlarken, 6 Şubat tarihinde ülkemizde yaşadığımız deprem felaketi ve sonrasındaki sel felaketleri sebebiyle içimiz buruk şekilde bayramı karşılıyoruz. Bu vesileyle depremlerde ve sellerde vefat eden 50 bin vatandaşımızın her birine bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.

İnşallah hep birlikte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde afetzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve onları sıcak yuvalarına kavuşturmak için gece gündüz çalışacak ve nice mutlu bayramlara birlikte erişeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Aydınlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin, İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP