Ak Parti Aydın Teşkilatından Aydınlı Hemşerilerine Teşekkür
177 okunma

Ak Parti Aydın Teşkilatından Aydınlı Hemşerilerine Teşekkür

ABONE OL
10 Mayıs 2023 16:03
Ak Parti Aydın Teşkilatından Aydınlı Hemşerilerine Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Teşekkürler Aydın”

Yiğidin harman olduğu topraklar. Efeler diyarı, yiğitler diyarı, güzeller güzeli Aydın’ımız Miting alanında ve caddelere sokaklara taşan toplam yaklaşık 55 bin kişiyle Cumhurbaşkanı’mız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı.
Demokrasi şehidi Adnan Menderes’in memleketi. 7’li masaya gereken cevabı 55 bin kişiyle miting meydanında vermiştir. Türkiye Yüzyılına doğru çıktığımız bu yolda, bizleri destekleyen aziz hemşerilerime, dava arkadaşlarımıza ve Cumhur ittifakımızın değerli ortaklarına teşekkürlerimi sunarız.
Bu gün karşımızda 21 yılda yapmış olduğumuz kazanımlarımızı sonlandıracağını durduracağını satacağını söyleyen bir muhalefet var. Terör örgütlerin güdümünde, istikametindeki 7 masanın ortak adayı Kılıçdaroğlu Özerklik vaadi veriyor. Bir taraftan Kılıçdaroğlun u destekleyen terör örgütü sınırlarımızın ötesinden 7 li masaya destek el sallıyor. Terör örgütünün uzantısı siyasi kanadı altılı masanın bir diğer ortağı HDP yetkililerin askerlerimizin ,öğretmenlerimizin, doktorlarımızın yaklaşık 40 bin insanımızın katili Apo ya özgürlük vaadi veriyor, cezaevindeki terör tutsaklarının salıverilmesi ,100 yıllık cumhuriyet sistemini değiştirilmesi gibi açıklamaların yapıldığı bu dönemde,Milli güvenlik sorunu söz konusu olduğu bu dönemde her birinin kahramanlıklarıyla gururlandığımız Yörük Ali Efe,Demirci Mehmet Efe,Ayşe Efe,Mestan Efe,Danişmentli İsmail Efe,Durmuş Ali Efe, Kara Ahmet Efe,Çapur Süleyman Efe nin torunları bu gün Kurtuluş mücadelesinin ilk kıvılcımını ateşleyen efeler diyarı Aydın, söz konusu vatan olduğunda yine aynı kıvılcımı yakmaya her zaman hazır olduğunu dün yine göstermiştir.

Siz ne derseniz deyin ne tehditler ne iftiralar atarsanız atın hakikat buradadır millet buradadır, Erdoğan sevdalıları buradadır. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındadır ve arkasında olmaya devam edecektir. Alanı dolduran ve menderes gibi coşkun ırmaklar gibi akan hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Efe torunları 14 Mayıs zaferinin kıvılcımını Aydın Meydanın da dedeleri gibi bu meydandan yakmıştır.

Mitingimize katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize, bütün sivil toplum örgütlerimize, gençlerimize hanım kardeşlerimize, basın mensubu arkadaşlarımıza, Ak partinin vefakar ve cefakar üyelerine ve ak partiye gönül vermiş tüm hemşehrilerimize bu süreçte emeği geçen tüm kardeşlerimize gönülden ve yürekten teşekkür ediyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP