Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz’dan 19 Mayıs Mesajı
209 okunma

Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz’dan 19 Mayıs Mesajı

ABONE OL
18 Mayıs 2023 17:36
Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz’dan 19 Mayıs Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Mayıs; Vatanına, özgürlüğüne ve şerefine büyük önem veren aziz Türk Milletinin kahramanlıklarla dolu tarihinde en müstesna yere sahip Kurtuluş Savaşımızın ilk adımıdır.

Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olan bugünde milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde göstermiş olduğu irade, azim ve kararlılık ile tüm dünyaya örnek olmuştur.

Bugün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki silah arkadaşlarının Samsun’dan Anadolu’ya ayak basarak Milli Mücadele meşalesini yaktıkları tarihi günün yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün her şeyden önce ulusal varlığımızı borçlu olduğumuz bugünü gençlere armağan etmesi, Türk gençliğine olan inancını ve güvenini göstermektedir.

İnancım odur ki; Türk gençliği de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da atalarının emaneti olan Cumhuriyet’ine sahip çıkacak, O’nun gösterdiği hedef olan çağdaş uygarlık düzeyinin aşılması için üstüne düşen görevi yerine getirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın ve milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, merhum gazilerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Milli Mücadele Kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, gençlerimizin, aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP