AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Aydın’a geldi
  • Aydın Halk Haber
  • SonDakika
  • AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Aydın’a geldi
211 okunma

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Aydın’a geldi

ABONE OL
27 Aralık 2022 13:09
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Aydın’a geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Aydın’a geldi. Devlet Su İşlerinde meclis üyeleriyle bir araya geldi daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’na geçti.
Özhaseki yaptıkları yatırımlara yönelik genel bir bilgilendirmede bulundu. Yaptıkları yatırımların önceki dönemlere nazaran daha fazla olduğunu dile getiren Özhaseki, “AK Parti olarak bizim yaptıklarımızın hepsi en önemli yatırımlardır ve önceki dönemlere nazaran bir kaç mislidir” dedi.

4 YEREL SEÇİM ATLATTIK HEPSİNDE BİRİNCİYİZ
‘Darbeler tarihi sona ermiştir’ diyen Özhaseki, “Rahmetli Menderes’in ne günahı vardı. O bakanların ne günahı vardı. Suçlamaların hiç bir aslı yok. Rahmetli Menderes’in ve bakanların çocuklarının yazdığı hatıraları okuyun. Hiç bir günahları yoktu. Vatan sevdalılarıydı. Böyle bir vesayet vardı. Biz bunu Cumhurbaşkanımızla birlikte toprağa gömdük” dedi.
Özhaseki, “4 yerel seçim atlattık hepsinde birinciyiz. Bazı büyük şehirlerin kaybedilmesi bizde hüzün oluşturmuş olsa da yine de birinciyiz” dedi.

YALAN SÖYLÜYOR
CHP’nin yalan ile siyaset yaptığını vurgulayan Özhaseki, “CHP, Deniz Baykal sonrasında eksen değiştirdi. 2 temel stratejileri var ve ısrarla devam ediyorlar. Yalan ve algı operasyonu. Muharrem İnce bile ayrılırken yalan siyaseti yapıldığını söyleyip ayrıldı. Demekki orada bir şey var. Mecliste benim çalışmalarımla alakalı Kemal Kılıçdaroğlu 10 dakikada 10 yalan söylüyor. Yalanlarını çürütüyorum bir sonraki gün bir daha söylüyor.  Söylediğim suç teşkil eder mahkemeye versin diyorum veremiyor. İkincisi de Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. 6’lı masa var bir de masanın altında çıkıp çıkıp kendini gösteren bir 7’li grup var. Toplanıp toplanıp dağılıyorlar” dedi

DOĞRU CEVAP VERİLMESİ LAZIM
Yerelde belediye başkanlarına ithafen Özhaseki, “Sana biz 5 yıllığına koca bir bütçe verdik mühür teslim ettik ne yaptın derler. Belediye başkanlarının buna doğru cevap vermesi lazım. Özellikle bu büyükşehirlerde daha önemli. Bugün buraya ders çalışmaya geldik. Belediyelerimize uğrayıp onların projelerini takip edeceğiz. Bilgi ve birikimlerimi onlarla paylaşacağım” diye konuştu

NAZİLLİ’NİN İL OLMA MESELESİ

“Nazilli il olacak mı?” sorusuna, “Kürşat kardeşimiz hizmet etmek istiyor çalışmak istiyor. Siyasi gücü de arkamıza alıp yollar açacağız. Bu çalışmaları da ilerleyen aylarda göreceğiz. Şunu mu vadettiniz geldi demek belediye başkanımıza çok ayıp olur” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP