AK PARTİLİ ABAK, “TÜM EMEKÇİ KARDEŞLERİMİN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
162 okunma

AK PARTİLİ ABAK, “TÜM EMEKÇİ KARDEŞLERİMİN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

ABONE OL
1 Mayıs 2023 10:09
AK PARTİLİ ABAK, “TÜM EMEKÇİ KARDEŞLERİMİN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla işçilerle kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’nda, Nazilli Belediyesi’nin Temizlik İşleri personeline verdiği kahvaltıya katıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile birlikte işçilerin bayramını kutlayan Abak, “1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla Emekçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Tüm emekçi kardeşlerimin bayramını kutluyorum” dedi. Kahvaltı programında Abak’a, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ile partililer eşlik etti.

“HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN”

“Tüm emekçi kardeşlerimin bayramını kutluyorum” diyerek sözlerine başlayan Abak, “Bugün 1 Mayıs, gün siz değerli emekçilerin günü. Hepinizin emeklerine sağlık. Allah razı olsun hepinizden, sizler sayesinde Nazilli’miz güzel, Nazilli’miz temiz. Nazilli’miz bakımlı ben hepinize teşekkür ediyorum. Bayramlarınızı kutluyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum. Bu vesileyle tüm emekçi kardeşlerimin bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP