AK Partili Abak’tan müjde: Didim doğal gaza kavuşacak
122 okunma

AK Partili Abak’tan müjde: Didim doğal gaza kavuşacak

ABONE OL
25 Nisan 2023 14:32
AK Partili Abak’tan müjde: Didim doğal gaza kavuşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde vites artıran AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Didim’de mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu. Kahvaltının ardından muhtarların taleplerini dinleyen Abak, Didim’e 2023 yılının sonbaharının son dönemine doğru doğal gazı kazandıracaklarını bildirdi.

Saha çalışmalarını hızlandıran AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak’ın son durağı Didim ilçesi oldu.

 

Abak, Didim’de mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Akköy’de gerçekleşen ziyaret programına, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Gençlik Kolları Başkanı Onur Buzludağ, Kadın Kolları Başkanı Esma Akça, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

Abak, ilçe sakinlerine doğal gaz müjdesi verdi.

“Didim doğal gaza kavuşacak”

Aydın milletvekili seçilmesi halinde Didim’i doğal gaza kavuşturacağının sözünü veren Abak, “Gördüğünüz üzere memleketimiz artık yerli doğal gazına kavuştu. Muhalefet ‘Doğal gaz yok, çıkaramazsınız, getiremezsiniz, yakamazsınız’ söylemlerinin aksine Karadeniz sahilinde doğal gaz yakıldı. Görmek, duymak ve idrak etmek istemeyen bir zihniyet karşımızda. Sayın Akşener, bu doğal gazı Rusya’nın verdiğini söyledi. Biz bunu kamuoyunun vicdanına ve takdirine bırakıyoruz. El insaf diyoruz. Eğer birileri siyasette bir şeyleri görmek ve duymak istemiyorsa, yapacak bir şeyiniz kalmıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği müjde üzere doğal gazın girmediği bir ev kalmayacak. Dolayısıyla vekil olur seçilir ve Ankara’ya gidersek, Didim ilçemize doğal gazı kazandıracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Belki planlama Botaş ve Enerya nezdinde Didim açısından biraz geciktirilmiş olabilir ama ilk işlerimizden biri Didim’e 2023 yılının sonbaharının son dönemine doğru kazandırmak olacaktır. Elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP