AK Partili Umut Tuncer’den Aydın Siyasetinde Dengeleri Değiştirecek Video
328 okunma

AK Partili Umut Tuncer’den Aydın Siyasetinde Dengeleri Değiştirecek Video

ABONE OL
29 Nisan 2023 21:23
AK Partili Umut Tuncer’den Aydın Siyasetinde Dengeleri Değiştirecek Video
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Partili Umut Tuncer: Türkiye yüzyılı ortak değerlerimizin yüzyılı olacak

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Adayı Doç.Dr. M.Umut Tuncer, Cumhuriyet Halk Partisi ve PKK’nın özerklik konusundaki ortak açıklamalarının yer aldığı bir video yayınladı. Tuncer, “PKK terör örgütünün vizyonunu yansıtan bu hayalde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir araca dönüşmesi cumhuriyet tarihimizin kara bir lekesi olarak anılacak” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Doç.Dr. Umut Tuncer’den çok konuşulacak bir video paylaşımı geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP’li yöneticilerin, Selahattin Demirtaş’ın ve PKK’nın sözde yöneticilerinin özerklik konusundaki açıklamalarının yer aldığı görüntülerin yer aldığı video, sosyal medyada gündem oldu.

‘60 Saniye’de Kılıçdaroğlu ve ortaklarının Türkiye vizyonu…’ başlığıyla yayınlanan videoda konuşan Tuncer, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun Yerel Yönetimlerde Özerklik hayali iş ortaklarının uzun yıllar peşinde koşunda koştukları bir hedefti. PKK terör örgütünün vizyonunu yansıtan bu hayalde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir araca dönüşmesi cumhuriyet tarihimizin kara bir lekesi olarak anılacak” dedi.

“Türkiye yüzyılı ortak değerlerimizin yüzyılı olacak”

Konuşmasının devamında net ifadeler kullanan Tuncer, “Türkiye Yüzyılı bölücü zihniyetin ve terör örgütlerinin karanlık hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir yüzyıl değil, kültürel ve sosyal ahengin güvencesi olan ortak değerlerimizin yüzyılı olacak” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP