Akkentli’ye Hapis Cezası
154 okunma

Akkentli’ye Hapis Cezası

ABONE OL
13 Mart 2023 09:41
Akkentli’ye Hapis Cezası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendisini ‘Batı Koordinatörü’ olarak tanıtan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin şirket işçisi Fatih Akkentli hakkında Söke’de Gönül Ak isimli bir vatandaşı işyerinde, “Öldüreceğiz seni, arabaya alacağız, ölünü bulacaklar senin” şeklinde tehdit ettiği iddiasıyla Söke 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada verilen 5 ay hapis kararı, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 9. Ceza Dairesi tarafından onandı ve cezası kesinleşti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakın çalışma arkadaşlarından olan belediyenin şirket işçisi Fatih Akkentli, Gönül Ak’a işyerinde darp-hakaret ve tehdit nedeniyle açılan davada Söke Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yörük ile birlikte yargılanmış ve Akkentli’ye 5 ay hapis cezası verilmişti.

Akkentli’nin avukatı aracılığı ile karara ilişkin yaptığı istinaf başvurusu, Bölge Adliye Mahkemesi tarafından esastan reddedildi. Böylece yerel mahkemenin Akkentli hakkında vermiş olduğu hapis cezası da kesinleşti. Bu kararla birlikte, Akkentli’nin daha önce Söke ve Aydın mahkemelerinde aldığı ve hükmün açıklanmasının geri bırakıldığı davalardaki mahkumiyetleri de infazına eklenecek.

Fatih Akkentli’nin Tariş Söke Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer’e tehdit, hakaret ve saldırı girişimi ile avukat oğlu Ali Özer’e karşı yağma girişimde bulunduğu iddiasıyla açılan kovuşturma da devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP