Ali Koçt’an sert açıklama: Ukrayna bizden özür dilesin!
145 okunma

Ali Koçt’an sert açıklama: Ukrayna bizden özür dilesin!

ABONE OL
31 Temmuz 2022 17:37
Ali Koçt’an sert açıklama: Ukrayna bizden özür dilesin!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısına Dinamo Kiev maçındaki “Putin” tezahüratı gerginliği yansıdı. Üyelerden biri, “Zelenski” sloganı attı ve özür dilenmesi çağrısı yaptı. Ali Koç ise Ukrayna Büyükelçisi’nin sözlerini hatırlatarak “Ukrayna Büyükelçisi’nin hadsiz söylemleri sonrasında o bizden özür dilemeli. ” dediFenerbahçe Başkan Ali Koç, “Yıllardır olimpiyatlara en çok sporcuyu gönderen kulübüz. İnşallah bu gelişmeyi üzerine koyarak devam ettiririz.” dedi.

Kalamış’taki Faruk Ilgaz Tesisleri’nde devam eden Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında, kulüpte 40, 50 ve 60 yılını dolduran üyelere plaket verildi.

Başkan Ali Koç’un elinden 60 yıl plaketi alan Osman Atakan Tekin, 1962 yılında 17 yaşında atletizm takımına katılan bir delikanlı olarak bugünleri göreceğini hayal dahi edemediğini belirterek, “Mithatpaşa Stadı’nda Fenerbahçe formasını teriyle ıslatan bir atlet, bugün burada 60. yıl plaketini alma şerefine nail oluyor. Allah’a şükrediyorum bu günleri gösterdiği için. 10 yıl sonra 70. yıl plaketi için burada olmayı temenni ederim.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP