Amerikan Kültür Koleji, Aydın’daki 4. kampüsünü Nazilli’ye açıyor!
292 okunma

Amerikan Kültür Koleji, Aydın’daki 4. kampüsünü Nazilli’ye açıyor!

ABONE OL
25 Mart 2023 16:16
Amerikan Kültür Koleji, Aydın’daki 4. kampüsünü Nazilli’ye açıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikan Kültür Koleji, Aydın’daki 4’üncü kampüsünü Nazilli Doğa Koleji’ni devir alarak 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açıyor.

112 yıllık tarihi ile Türkiye’nin birçok bölgesinde Eğitim sektöründe kendini gösteren Amerikan Kültür Kolejleri Billingual (Çift dilli) eğitimi ve İngiltere Genel Merkezi ile ön plana çıkıyor.

 

Benimsediği 21. yüzyıl modern ve uluslarası eğitim anlayışını öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. Her geçen gün kampüslerine bir yenisini ekleyen Amerikan Kültür Kolejleri Türkiye’de 40. kampüsü Nazilli’de açıyor.

“Amerikan Kültür Koleji Dünya Vatandaşı Bireyler Yetiştiriyor”

Yeni bin yıla ayak uydurmuş bir eğitim kurumu olarak Atatürk ilkeleri doğrultusunda, evrensel ilkeler ışığında, bilgiye ulaşmayı ve kullanmayı bilen, akademik olarak tam donanımlı, okuma becerisi gelişmiş, yabancı dili çok iyi kullanabilen, sanatsal ve kültürel etkinliklerin içinde olmayı ve takip etmeyi seven, bir müzik aleti çalmayı ve müziği yaşamının önemli bir parçası sayan, spor yapmanın gelecekteki sağlıklı yaşamın garantisi olduğuna inanan, çok yönlü ve üretken bireyler yetiştirmek hedefi ile bundan sonra Nazilli eğitim sektöründe varlığını gösterecek olan Amerikan kültür Kolejleri çıkığı bu yolculukta, eğitimin ciddi bir iş olduğunu ve ona gönül vermek gerektiğini hissettiriyor.

Amerikan Kültür Kolejleri Başarılarla büyüyen yeni nesiller için her yıl yeni hedeflerle yoluna devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP