Ancın ;” Sandık’ta Bu Yaptıklarının Karşılığını Alacaklar”
100 okunma

Ancın ;” Sandık’ta Bu Yaptıklarının Karşılığını Alacaklar”

ABONE OL
2 Mayıs 2023 16:22
Ancın ;” Sandık’ta Bu Yaptıklarının Karşılığını Alacaklar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın Nazilli’yi sarsan Ak Parti afişine saldırı olayı ile ilgili Aydın Ak Parti İl Başkanlığı binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Basın açıklamasına Nazilli Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu’da katıldı.

CHP GENÇLİK KOLLARI TARAFINDAN TAKİP EDİLDİM.

“Geçtiğimiz gece saat 1 sularından İl Başkanımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantısı sonrası araçlarımıza doğru ilerlerken bir arabada dört kişinin bize doğru baktığınız fark ettik. Başka bir konuyla alakalı olduğunu düşünüp pek aldırmadık. Aracıma binerken tekrar aynı arabanın önümüzden geçtiğini fark ettik, ‘hatta bizi mi takip ediyor diye aramızda şakalaştık’. Sürekli benimle beraber ilerliyor hızlanıyorum  o da hızlanıyor yavaşlıyorum o da yavaşlıyor en son iş tacize döndüğü için Efeler İl Emniyet Karakoluna giderek şikayette bulundum. En son beni takip edenlerim mobese görüntülerinden CHP Gençlik kollarına üye dört kişinin olduğu anlaşıldı. Aynı şey Bozdoğan ve Nazilli’de yaşandı.” Dedi.

SANDIKTA’DA BU YAPTIKLARININ KARŞILIKLARINI ALACAKLAR

”Dünkü olayla ‘da ilgili ilk başta inkar etmişlerdi, ama sonradan onların olduğu anlaşıldı. Yani üzülüyoruz bu son 10 günlük süreçte Ak Parti olarak elimizden geldiğince en liyakatli ve en emniyetli şekilde atlatmaya çalışıyoruz ama ne yazık ki izin vermiyorlar. İnanıyoruz ki milletimiz CHP’nin bu zorbalıklarını gözardı etmeyecek ve en doğru kararı sandık’ta verecek.” Diyerek basın toplantısını bitirdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP