Aydın Cumhurbaşkanını Bekliyor
255 okunma

Aydın Cumhurbaşkanını Bekliyor

ABONE OL
8 Mayıs 2023 15:22
Aydın Cumhurbaşkanını Bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacak. Geniş bir katılımın olması beklenen miting Aydın’ın dört bir yanında heyecan yarattı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Mayıs Salı saat 13:00’da Efeler’de vatandaşlarla bir araya gelecek. Erdoğan’ın Aydın’a gelişi kentte büyük heyecan yarattı. Erdoğan, Atatürk Kent Meydanı’nda Aydınlılara seslenecek. Gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulunması beklenen Erdoğan’ın gelişi nedeniyle kentte heyecanlı bekleyiş başladı.

AK Parti teşkilatları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için hazırlıklara devam ediyor. Erdoğan gelişi nedeniyle il ve ilçe teşkilatlarının telefon yağmuruna tutulduğu öğrenildi. Mitinge gelmek isteyen vatandaşların bilgi almak için parti teşkilatlarını aradığı bilgisine ulaşıldı. Aydın’ın 17 ilçesinden mitinge katılım olması yoğun bir katılım olması bekleniyor.
Öte yandan, merkez dışı mahallelerden ve dağ köylerinden de mitinge katılmak için vatandaşların sabahın erken saatlerinde Efeler merkeze geleceği öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP