Aydın’ın sesi olmak istiyorum
138 okunma

Aydın’ın sesi olmak istiyorum

ABONE OL
22 Mart 2023 13:14
Aydın’ın sesi olmak istiyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Aydın Milletvekili aday adayı Gonca Yelkovan teşkilatı ile birlikte gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.

Güneşin Kadınları Kooperatifi Başkanı ve Turkuaz Kadınlar Derneği Nazilli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İYİ Partili Gonca Yelkovan Hangar Cafede Kahvaltıda Gazeteciler ile buluştu. Kısaca kendisinden bahseden Yelkovan;

” 2001’den bu yana aktif olarak siyasetle uğraşıyorum.Yerel seçimlerinde “Belediye Meclis üyesi adayı” oldum. Daha sonra 2004-2019 arasında İlçe Teşkilatında Yönetim Kurulu görevlerim oldu. (3 dönem) 2009-2019 yılları arasında da “Nazilli Belediyesi Meclis Üyeliği” ve “İmar Komisyonu” görevlerinde bulundum. 2020-2022 arasında İyi Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulunda “Kadın Politikaları Başkanlığı” Divan görevi yaptım. Bu sırada 2020 yılında Sayın Genel Başkanımızın çok önem verdiği “Güneşin Kadınları Kooperatifi” projesini Nazillide hayata geçirdim. Halen S.S. Nazilli Güneşin Kadınları Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyorum. Ayrıca 2007-2009 Mimarlar Odası Nazilli temsilciliğinde Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığı, 2009- 20012 Mimarlar Odası Nazilli temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2009-2014 Mimarlar Odası Nazilli temsilciliği Yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldım. 2014’te ise Meclis üyeliği için istifa görevimden istifa ettim. Çeşitli derneklerde aktif üyeyim. Yıllardır sosyal sorumluluk projelerinde çalışıyorum. Turkuaz Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanıyım. Aydın’ın sesi ,ülkemin sesi,kadınlarımızın sesi olmak istiyorum.Eğer seçilemezsem benim için problem yok ben yine partim ve ülkem için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Gonca Türk Yelkovan, kahvaltı etkinliğine katılan misafirlerine özgeçmişini dağıttı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP