Aydınspor Kulübü Başkanı Artan, Aydınspor Camiasına Mesaj Yayımladı
118 okunma

Aydınspor Kulübü Başkanı Artan, Aydınspor Camiasına Mesaj Yayımladı

ABONE OL
20 Nisan 2023 12:57
Aydınspor Kulübü Başkanı Artan, Aydınspor Camiasına Mesaj Yayımladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
AYDINSPOR BAŞKANI HÜSAMETTİN ARTAN’DAN MESAJ
Aydınspor Kulübü Başkanı Hüsamettin Artan, Büyük Aydınspor Camiası için bir mesaj yayımladı.
Bölgesel Amatör Lig’e Yükselme Playoff Grubu’nun final maçında, Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadyumu’nda gerçekleşen Zoroğlu İncirliova Belediyespor – Aydınspor karşılaşmasında 1-0 mağlup olan Efe, Bölgesel Amatör Lig’e yükselemedi. Konuyla ilgili, kulübün resmi iletişim kaynaklarından mesaj yayımlandı.
HEM BAŞKAN OLARAK HEM TARAFTAR OLARAK ÇOK ÜZGÜNÜM
Aydınspor’un üst lige çıkamamasından dolayı üzüntüsünü dile getiren Başkan Artan; “Büyük umut ve emeklerle başladığımız sezonda Takımımızı üst lige çıkaramadığımız için hem Aydınspor Kulübü Başkanı olarak hem de Aydınspor’a canını verecek kadar seven bir taraftar olarak çok üzgünüm” ifadelerine yer verdi.
BAŞKAN ARTAN’DAN BAŞKAN ATAY VE TARAFTARA TEŞEKKÜR, İNCİRLİOVA BELEDİYESPOR’A BAŞARI
Yağmur çamur demeden, Takımımızı her koşulda destekleyen, bizleri asla yalnız bırakmayan Aydınspor’a gönül vermiş tüm taraftarlarımıza; Aydınsporumuzu maddi manevi her fırsatta destekleyen Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Aydınsporumuz için maddi, manevi birçok destekte bulundum. Dün yaptık, bugün yaptık, yarında yapacağız. Muhakkak hatalarımız olmuştur. Mühim olan, yapılan hatalardan ders çıkarmaktır. Yapılan yanlışları tekrar etmeden, daha sağlam adımlar atarak Aydınsporumuzu hak ettiği yerlere getireceğiz.

 
Futbolun doğasında kazanan da oluyor kaybeden de. Bu sezonun kazananı Zoroğlu İncirliova Belediyespor’u tebrikediyor, Bölgesel Amatör Lig macerasında başarılar diliyorum” dedi.
“EKMEĞİMİ AYDIN’DAN KAZANIYORUM, AYDINSPOR İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”

Başkan Artan; “Ekmeğini Aydın’dan kazanan, şehrimizin “Efsanesi” olan Aydınspor’un Başkanı Hüsamettin Artan olarak Büyük Aydınspor Taraftarlarına söz veriyorum; daha güçlü, daha istekli, müzesine kupa koyacak yer kalmayana dek şampiyonluklar ilan edecek bir Aydınspor karakteri oluşturacak; Aydınspor’u en iyi konuma getirmek için var gücümle çalışacağım.

Bizler bu sezon kazanamamış olabilir ama esas yenilgi, mücadeleyi bırakmakla başlar. Biz bu mücadeleyi asla bırakmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme şansını kullanamayan Aydınspor, gelecek sezon da Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele verecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP