Bakan Mustafa Varank Aydına geliyor
141 okunma

Bakan Mustafa Varank Aydına geliyor

ABONE OL
22 Aralık 2022 14:49
Bakan Mustafa Varank Aydına geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu sene sekizincisi düzenlenecek olan Verimlilik Proje Ödül Töreni’nin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın talimatı ile, Aydın’da olmasına karar verildi.

Geçtiğimiz ay, Aydın Sanayi Odası yönetimi ziyaret ettiğinde Bakan Varank’ı Aydın’a davet etmişlerdi. Buna istinaden, 23 Aralık’ta düzenlenecek olan Verimlilik Proje Ödül Töreni’nin sekizincisi Aydın’da düzenlenecek. Bakan’ın törene eşlik edecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 23 Aralık Cuma günü Aydın’a gelecek. Sabah saat 09:30’da Nazilli Belediyesi ziyareti ile Aydın programına başlayacak. Saat 10:30’da Aydın Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan 8. Verimlilik Proje Ödülleri törenine katılacak. 13:14’de Aydın Bey Camii’de cuma namazını kıldıktan sonra saat 14:00 ila 15:00’e kadar AK Parti Aydın İl Başkanlığı Ziyareti ve Aydın Valiliğini ziyaret edecek olan Bakan Varank ziyaret sonrası Söke’ye geçecek.
15.30’da Söke OSB ve Aqua Granite Seramik fabrikası’nda düzenlenecek olan toplu açılış, temel atma ve imza törenine katılacak olan Varank daha sonra 17.00’da Söke Ticaret Borsası, 18.00’da Söke Kağıt Fabrikası’nı ziyaret ederek ziyaretini sonlandırıp İzmir’e hareket edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP