BAŞKAN ATAY MÜJDEYİ VERDİ  EFELER’E YENİ KAPALI PAZAR YERİ KURULUYOR
140 okunma

BAŞKAN ATAY MÜJDEYİ VERDİ EFELER’E YENİ KAPALI PAZAR YERİ KURULUYOR

ABONE OL
13 Aralık 2022 15:36
BAŞKAN ATAY MÜJDEYİ VERDİ  EFELER’E YENİ KAPALI PAZAR YERİ KURULUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efeler’i marka kent yapma yolunda projelerini hayata geçiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilçeyi modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Efeler halkının taleplerine kayıtsız kalmayan ve vatandaşlara verdiği sözleri teker teker yerine getiren Başkan Atay, Adnan Menderes Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırıyor. Adnan Menderes Mahalle sakinlerinin yıllardır beklediği kapalı pazar yerinin yapımı Efeler Belediyesi’nce başlatıldı. Adnan Menderes Mahallesi Doğu Aydın Bulvarı Yahya Kemal Caddesi adresinde yaklaşık 3 bin 500 metrekare alan üzerine yapılacak kapalı pazar yeri için çalışmalar hızla devam ediyor.

BAŞKAN ATAY: “ÇOK KISA SÜREDE HAYAT GEÇECEK”

Başkan Mehmet Fatih Atay, Efeler ilçesinde Ata, Fatih ve Girne mahallelerinde toplam 3 kapalı pazar yeri olduğunu belirterek, “İlçemizin daha modern bir görünüme kavuşması ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için kapalı pazar yerlerimizin sayılarını artırıyoruz. Bu kapsamda Adnan Menderes mahalle halkının çok istediği kapalı pazar yerini çok kısa bir süre içinde hayata geçireceğiz. Önümüzdeki günlerde mahalle halkımızın da katılacağı coşkulu bir törenle pazar yerimizin temelini atacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP