Başkan Günel’den depremzedelere geçmiş olsun ziyareti
122 okunma

Başkan Günel’den depremzedelere geçmiş olsun ziyareti

ABONE OL
23 Şubat 2023 00:06
Başkan Günel’den depremzedelere geçmiş olsun ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinden Kuşadası’na gelen depremzedeleri ziyaret etti. Depremzedelere başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ömer Günel, “Depremin yaralarını birlikte saracağız” dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından yardım kampanyasına öncülük eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kente gelerek oteller ile Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlara yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti. Başkan Ömer Günel, depremzedelere geçmiş olsun ve baş sağlığı dileklerini ileterek “Ülke olarak çok büyük bir felaket atlattık. Bu zor günleri hep beraber, birlik ve dayanışma ile aşacağız. Sizlerin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.
Başkan Günel, kendi imkanları ile Kahramanmaraş’tan kente gelen ve torunu aracılığıyla sosyal medya üzerinden kendisi ile tanışmak istediğini ileten 93 yaşındaki depremzede Mehmet Uğurlu’yu da ziyaret ederek sohbet etti. Uğurlu’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ömer Günel, ihtiyaçlarının karşılanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Uğurlu ise Başkan Ömer Günel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP