Başkan Kürşat Müjdeyi Verdi
277 okunma

Başkan Kürşat Müjdeyi Verdi

ABONE OL
3 Mayıs 2023 21:03
Başkan Kürşat Müjdeyi Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

22 KİLOMETRELİK ANA HAT DAHA DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Enerya Aydın Gaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri ile biraraya geldi.

Nazilli’de 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilecek doğalgaz yatırımları ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Özcan; Dallıca, Şirinevler ve Çapahasan Mahallelerinde başlatılan çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Belediye Meclis Üyesi Ali Gölgesiz ve Fen İşleri Müdürü Erkan Taytaş’ın da yer aldığı Başkanlık makamındaki istişare toplantısında;
22 kilometrelik ana hat ve 2 bin 300 potansiyel konut ve iş yerine daha doğalgaz hizmeti sunulacağını müjdeleyen Başkan Özcan , 2003 yılından bu yana temiz ve verimi yüksek bir yakıt olan doğalgaz dağıtımında kesintisiz hizmet sağlayan Enerya yetkililerine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

2023 YILI İÇİN 32 BİN ABONE HEDEFİ

Destekleri ve iş birliklerinden dolayı Nazilli Belediyesi’ne teşekkür eden Ahlatçı Holding ENERYA Aydın Gaz Dağıtım A.Ş. İl Müdürü Osman Ersöz; “Toplamda Nazilli’de bugün itibarıyla 251 kilometrelik doğalgaz hattı ile 18 mahallede 51 bin 138 potansiyel konut ve iş yerine ulaşıldı. 2023 sonunda 54 bin potansiyel aboneye ulaşmış olacağız . İlçede toplamda 29 bin abone bulunmakta olup, 2023 yılı sonunda 32 bin aboneye ulaşılmasını bekliyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP