Başkan Özcan’dan tehditlere sert yanıt
85 okunma

Başkan Özcan’dan tehditlere sert yanıt

ABONE OL
28 Mart 2023 10:04
Başkan Özcan’dan tehditlere sert yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yeni Sanayi Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinin ardından şok edici açıklamalarda bulundu. Özcan, düzenlenen iftar yemekleri ile ilgili söylenenleri Nazilli halkına ifşalayacağını söyledi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ramazan Ayı’nın başlangıcından bu yana düzenlenen iftar yemeklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Özcan, son olarak Yeni Sanayi Mahallesi’nde düzenlenen 3 bin kişilik iftar yemeğinin ardından kendisine soru soran gazetecilere şok bir açıklamada bulundu.

“ŞİMDİDEN BURDAN NET BİR ŞEKİLDE UYARIYORUM”

Özcan’ın, düzenlenen iftar yemeklerine katılan vatandaşlara siyasiler tarafından baskı uygulandığı iddiası kamuoyunda gündem yarattı. Basın mensuplarına açıklama yapan Özcan, “Ramazan ayında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gerek iftar sofralarında, gerek teravih namazlarında, gerek sahurlarda. Bunlar bizim çok eskiden beri gerçekleştirdiğimiz adetlerimiz. Bundan rahatsız olan siyasi figürler var. İftara gelen arkadaşlara, iftar sofralarımıza teşrif eden misafirlerimize çirkin sözlerde bulunuyorlar. Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğinden ancak vatan hainleri ve teröristler rahatsız olur. Bu teröristleri, bir daha bu eylemleri tekrarladıklarında Nazilli halkıyla paylaşacağım ve ifşalayacağım. Onları şimdiden burdan net bir şekilde uyarıyorum. Türk Milleti’nin ve Nazilli halkının birlik ve beraberliğini bozamayacaklar. Sofralarda bir araya geldiğimizdeki hazzı yaşamayan bu siyasi figürleri Nazilli halkı ve Türk halkı 14 Mayıs’ta siyaset sahnesinden net bir şekilde silecekler.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP