Başkan Özcan Ateş Püskürdü
155 okunma

Başkan Özcan Ateş Püskürdü

ABONE OL
10 Ocak 2023 14:20
Başkan Özcan Ateş Püskürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, vereceği röportaj için Türk bayrakları kaldırtan Kılıdaroğlu’nun danışmanına ateş püskürdü. Özcan, şu ifadeleri kullandı;

“Ay yıldızlı al bayrağımız dururken, bir tane terör örgütü destekçisi açıklama yaparken al bayrağımız kaldırılıyor. Bunu kabul etmemiz hiçbir şekilde mümkün değil. O bayrağı kimseye kaldırtmayız. O bayrakta benim dedemin de kanı var. Bu ülkede benim dedemin kanının da harcı var. Dedem istiklal gazisidir. Ailemde bir şehit ayrıca bir gazi daha vardır. İnsanlar bu kadar kanını, canını ortaya koymuşken siyasi kaygılarla, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü ve Türk’ün varlığına el sürdürtmeyiz. Herkes bir şey söyleyebilir ama biz bunu kabul edemeyiz. Hiçbir Nazillili bu bayrağa el sürülmesine müsaade etmeyecektir. Bunu en yakın zamanda göreceğiz.

Kürşat Engin Özcan, “Birileri kalkıyor diyor ki ‘Türklüğü kaldıracağız’ kaldırtmayız.” diyerek 6’lı masanın küçük ortağı DEVA Partisi’nin Genel Başkanı Ali Babacan’ın da hedef aldı. Özcan, Ali Babacan’ın anayasanın 66. maddesinde yer alan ‘Türklük’ tanımına ilişkin söylemlerini de eleştirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP