Başkan Özcan Basın İle Bir Araya Geldi
180 okunma

Başkan Özcan Basın İle Bir Araya Geldi

ABONE OL
17 Mayıs 2023 11:08
Başkan Özcan Basın İle Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan basın ile bir araya geldi.

Deprem bölgesinde Ak Parti’nin oylarının yüksek çıkmasının ardından, seçmenlerin özgür düşüncelerine saygı duymayan CHP zihniyetliler, Tekirdağ’da depremzedeleri dün zorla kapı dışarı etmişti.

Bu olayın ardından sabah saatlerinde basın toplantısı yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; ”Nazillimiz depremzedelere her zaman açık” Dedi.

Ayrıca Başkan Özcan; ”On dört Mayıs iki bin yirmi üç tarihinde ülkemiz bir demokrasi şöleni gerçekleştirmiş büyük bir yorgunlukla seçimleri tamamlamıştır. Akabinde gelişen olaylar aslında tabii ki bize tesir eden olaylar olmaması gerekirken dün öğrendik ki Tekirdağ’da depremzedelerin kaldıkları alanlardan zorla tahliye edildiklerini öğrendik. Dün akşam saatlerinde öğrendik bunu. Nazillimiz altı Şubat’ta meydana gelen depremde emsali görülmemiş bir dayanışmayı göstermişti ve hemşerilerimiz adına bu tür zorluklarla karşılaşan yerlerinden zorlukla tahliye edilen mekanlarından yaşadıkları konuklarından zorlukla tahliye edilen bütün depremzedelere Nazilli’mizin
Yanımızdaki yurt binasının on yedi katlı binasının her zaman açık olduğunu, gönüllerimizin açık olduğunu, onlara her zaman şimdiye kadar nasıl destek olduysak, bundan sonra da destek olacağımızı sizlerin kanalıyla duyurmak istedim. Oradaki arkadaşlarımız vasıtasıyla da iskan edilememiş orada ikametten yerleştirilememiş vatandaşlarımızın hepsini Nazilli’ye davet ediyorum. Bizim en büyük meselemiz budur.

TÜRK MİLLETİNE YAKIŞMAYAN BİR DAVRANIŞTIR.

Seçimler gelir geçer, siyaset, her şey olur biter gibi gider. Ama insanların tercihleri ve benimle yargılamak ve böylesine zorlu bir durumda onları tercihleri nedeniyle cezalandırmak Türk milletinin hiçbir şekilde geleneksel yapısına, örf ve adetine Kimliğine, karakterine uymayan bir iştir. Yapılan iş yanlıştır. oradaki ilçe belediyemiz bu konuda yardımcı olmuştur. Bunu da haberler gazeteci arkadaşlar vasıtasıyla öğrendim. Ancak Nazilli Belediyesi de ve Nazilli halkı da Bu konuda her zaman depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya her an hazırdır. Biz diğer misafirlerimizin nasıl ağırladıysak onları da en iyi şekilde ağırlayacağımızı buradan teminatını veriyorum. Zorda ve darda olan herkesi Ekranınızda da vatandaşlarımızı gazimize davet ediyorum.” Dedi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP