Başkan Özcan, Coşkuyla Karşılandı
819 okunma

Başkan Özcan, Coşkuyla Karşılandı

ABONE OL
28 Kasım 2022 17:12
Başkan Özcan, Coşkuyla Karşılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’den istifa ederek AKP’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, bugün AK Partili olarak resmen göreve başladı. AK Partili Özcan için Belediye Meydanında görkemli bir karşılama töreni düzenlendi.

Törene AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, Riza Posaci, AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, AK Parti eski Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP Nazilli İlçe Teşkilatı, AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Özcan önce AK Parti Nazilli İlçe binasında partililer ile bir araya geldi. Ardından Belediye Meydanına gelen Özcan ve beraberindeki heyeti çoşkulu bir kalabalık karışladı. Burada Nazilli halkına seslenen Başkan Özcan, milletvekilleri ile birlik beraberlik pozu verdi. Sonrasında makama çıkan Özcan AK Partili Belediye Başkanı olarak ilk koltuğa oturdu.

Makamında ilk açıklamasını yapan Başkan Özcan, “Hepiniz Nazilli Belediyemize hoş geldiniz sizlere burada görmekten gurur duyuyoruz. Yarınların inşa edilmesi için güzel Türkiye’mizin temellerinden bir tanesini burada atıyoruz. Nazilli için en güzel işleri yapabilmek adına, yapılabilecek her işi birlikte değerlendirmek adına buraya teşrif ettiğinizden dolayı büyük onur duyuyorum. Heyecanımı mazur görün.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP