BAŞKAN ÖZCAN KOLTUĞU DEVRETTİ
123 okunma

BAŞKAN ÖZCAN KOLTUĞU DEVRETTİ

ABONE OL
24 Nisan 2023 12:57
BAŞKAN ÖZCAN KOLTUĞU DEVRETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu çocuklara devretti.

5 Eylül Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri Yusuf Kerem Üzümcü ve Elif Karakaplan’a koltuğunu devreden Başkan Özcan, çocukların taleplerini ve projelerini büyük bir ilgiyle dinledi.

Eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda gördüğü eksikleri dile getiren çocuklar; “Bu özel günde biz çocukları geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtın aydınlığı, memleketi asıl aydınlığa boğacak olan kişiler olarak, dünyadaki tek çocuk bayramını armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e tüm minnetimi, sevgimi ve hayranlığımı ifade etmek istiyorum. Tüm çocukların bayramını gönülden kutluyorum. Eğitim öğretimle ilgili olarak tüm okullarımızda kütüphane, revir, spor salonu, konferans salonu, laboratuar gibi eksiklerin kapatılmasını, çocukların sosyal ve kültürel açıdan eksiklerinin giderilmesini istiyorum. Sağlık açısından ise çok üzüldüğüm bir eksiklikten bahsetmek istiyorum. Maalesef ülkemizde SMA hastası çocukların sayısı günden güne artıyor ve ülkemizde bu çocukların ilaçlarını karşılanmıyor. Bu çocukların küçük yaşta hayata veda etmelerine göz yumulmasını istemiyorum, ilaçlarının karşılanmasını ve en iyi şekilde tedavi görmelerini istiyorum” dedi.

Vekil başkanları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Özcan; “SMA hastaları ile ilgili Sağlık Bakanlığı’nın bir çalışması var. Bu konunun en kısa sürede çözüme kavuşacağına inanıyorum. Sıfır atıkla ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Tesisimiz bitmek üzere. Arıtma tesisi büyükşehir uhdesinde. Bakanlığımıza yeni bir alan çalışması söz konusu. İnşallah Nazillimize yakışır ve çalışan bir arıtma tesisi yapılacak” diyerek çocukların sorularını tek tek yanıtladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP