Başkan Özcan: “Ramazan Bayramı’nda bütün kalpler birlikte atar”
137 okunma

Başkan Özcan: “Ramazan Bayramı’nda bütün kalpler birlikte atar”

ABONE OL
20 Nisan 2023 15:21
Başkan Özcan: “Ramazan Bayramı’nda bütün kalpler birlikte atar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir” dedi.

Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimizin etrafında bütünleşeceğimizin altını çizen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayının hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi bağların önemini daha güçlü duygularla yaşadık. Ramazan Ayı’nın rahmet ve bereketini bizlere dolu dolu yaşatan Allah’a şükürler olsun. Ülke olarak zor ve acı süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Bayramın şehrimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram olsun. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öperken tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum ifadelerini kullandı.
Vatandaşların bayramı rahat geçirmeleri için belediye hizmetlerinin kesintisiz olarak devam edeceğini belirten Başkan Özcan, Nazilli halkının ve bayramını Nazilli’de geçirecek vatandaşların huzur içinde sıkıntısız bir bayram geçirmelerini sağlayacak, tüm önlemlerin alındığını da hatırlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP