BAŞKAN ÖZCAN’IN ÜRETİCİLERE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
170 okunma

BAŞKAN ÖZCAN’IN ÜRETİCİLERE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

ABONE OL
15 Mart 2023 14:34
BAŞKAN ÖZCAN’IN ÜRETİCİLERE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de 30 bin incir fidanı toprakla buluşuyor

Nazilli Belediyesi tarafından üreticileri desteklemek için ‘güçlü toprak güçlü Nazilli’ sloganı yürütülen fidan dağıtım kampanyasının ikinci etap çalışmaları kapsamında 15 bin adet incir fidanı dağıtıldı.

Göreve geldiği günden bu yana ‘Kalkınma kırsaldan başlar’ anlayışıyla çiftçileri destekleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ilçe genelinde yürütülen incir fidanı dağıtım faaliyetlerinin 2’nci etap çalışmaları tamamladıklarını kaydetti.

20 MAHALLEYE 15 BİN FİDAN
İkinci etap çalışmaları kapsamında; Aksu, Işıklar, Rahmanlar, Kızıldere, Kaşıkçılar, Bekirler, Bağcıllı, Karahallı, Çatak, Akpınar, Derebaşı, Esentepe, Hisarcık, Hasköy, Kavacık, Yaylapınar, Çobanlar, Samaili, İsabeyli ve Dallıca Mahallelerinde 15 bin adet incir fidanı dağıtıldı.

ÜRETİCİLER MUTLU
Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden mahalle muhtarları ve vatandaşlar; “Bu proje iki yıldır Nazilimizde yapılıyor. Geçtiğimiz yıl da fidan dağıtımımız olmuştu. Fidanlarımız büyüdü. Bu yıl dağıtımı yapılan incir fidanlarımızı da en kısa zamanda toprakla buluşturacağız Allah’ın izniyle. Nazilli Belediyemizden Allah bin kere razı olsun” diye konuştu.

30 BİN FİDAN DAĞITIMI TAMAMLANACAK
Üçüncü etap fidan dağıtımlarının önümüzdeki hafta başlayacağını söyleyen Başkan Özcan, “Son çalışmalarımızın tamamlanması ile toplam 30 bin fidanımızı hemşehrilerimizle buluşturmuş olacağız. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP