Bayramoğlunu Ziyaret ettiler
160 okunma

Bayramoğlunu Ziyaret ettiler

ABONE OL
26 Nisan 2023 14:18
Bayramoğlunu Ziyaret ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti 27. Dönem Aydın Milletvekili Metin Yavuz’ın girişimleriyle başlatılan Kurudere Mevkiindeki yüksek gerilim hattının yer altına alınmasıyla ilgili Denizli ADM A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu’na ziyaret gerçekleştirildi.
Ziyarete Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti 27. Dönem Milletvekili Metin Yavuz, Çağdaş Ağrılılar Derneği Başkanı Necmettin Karakaya, Dallıca Muhtarı Mustafa Ali Uçar ve Kuşçular Muhtarı Ramazan Kömürcüoğlu katıldı.

Yüksek gerilim hattının programa alındığını ve en kısa sürede çalışmaların başlıyacağını dile getiren Vekil Yavuz, ‘’ Mahalle halkına söz verdiğimiz projenin hayata geçmesinin mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.
Konuyla alakalı Başkan Özcan, ‘’ Mahallede yüksek gerilim hattının büyük sorun oluşturmaması için yer altına alma çalışması başlattık. Milletvekilimiz Metin Yavuz’un önderliğinde bu işi başardık.’’

Dedi. Çağdaş Ağrılılar Derneği Başkanı Karakaya ise bu sorunu çözdükleri için Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a ve AK Parti Milletvekili Metin Yavuz’a mahallesi adına teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP