Burmaoğlu İYİ Parti’den istifa etti
224 okunma

Burmaoğlu İYİ Parti’den istifa etti

ABONE OL
2 Mart 2023 12:51
Burmaoğlu İYİ Parti’den istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı üyelerinin tepki gösterdiği NAZBEL Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Burmaoğlu İYİ Parti’den istifa etti. Şubat ayındaki meclis toplantısından 1 gün önce partisinden istifa eden Burmaoğlu’nun bağımsız olarak görev yapacağı öğrenildi.

İstifasına ilişkin açıklamalarda bulunan Bülent Burmaoğlu, siyasi polemiklerden uzak kalmak istediğini belirterek, “Benim tek bir hedefi var o da Nazilli’ye hizmet. Siyasi nefretlere, öfkelere, linç kampanyalarına alet olmayacağım. Nazilli için meclise gelen her kararda kendi özgür irademle fayda sağlamaya çalışacağım. A partisi B partisi değil tek düşüncemiz Nazilli. Vatandaş 2024’e kadar yetki vermiş biz de onu sürdüreceğiz. Benim için sıkıntı olan bir süreç yok” dedi.

ÖZCAN’A DESTEK
Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın yanında olduğunun altını çizen Meclis Üyesi Bülent Burmaoğlu, “Memleketin yaşadığı acılar ortada. Artık bu tür kavgaların üzerini kapatmamız lazım. Yoluma bağımsız olarak devam edeceğim. Başkanımızın her zaman yanındayım. Hizmet ettikçe desteklemeye devam edeceğim” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP