Büyükşehir Belediyesi’nin işten çıkardığı AFAD gönüllüsü Köşk’te işe başladı
168 okunma

Büyükşehir Belediyesi’nin işten çıkardığı AFAD gönüllüsü Köşk’te işe başladı

ABONE OL
20 Şubat 2023 22:25
Büyükşehir Belediyesi’nin işten çıkardığı AFAD gönüllüsü Köşk’te işe başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deprem bölgesine AFAD gönüllüsü olarak gittiği için CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin işten çıkarttığı personelini, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler sahip çıktı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı spor kompleksinde cankurtaranlık görevi yapan Gürkan Can, 6 Şubat tarihinde meydana gelen asrın felaketine duyarsız kalmadı. Deprem bölgesine destek amacıyla giden Can, işinden olmuştu.

“ÇERÇİOĞLU’NUN, AFAD GÖREVLİSİ KARDEŞİMİZİ İŞİNDEN VE AŞINDAN ETMESİ KABUL EDİLEMEZ”

Köşk Belediyesi’nde işe alınan Gürkan Can, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’inkendisine sahip çıktığı için teşekkür etti. Başkan Nuri Güler de, “Asrın felaketi olan Maraş depreminde, AFAD görevlisi olarak deprem bölgelerine giden Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli Gürkan Can kardeşimizin bu fedakârlığı sebebiyle Büyükşehir tarafından işten çıkarılması bizleri çok üzdü. 10 binlerce insanımızın canından olduğu, 100 binlerce insanımızın evsiz kaldığı böylesi zor günlerde; Sosyal belediyecilikle övünen bir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bu AFAD görevlisi kardeşimizi işinden ve aşından etmesi kabul edilemez. Biz Köşk Belediyesi olarak, bu fedakârlığı karşılıksız bırakmadık ve Gürkan Can kardeşimizin yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmak için kendisini Belediyemiz bünyesinde işe aldık. Bu zor günleri el birliğiyle atlatacağız, yaralarımızı birlikte saracağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin inşallah” açıklamasına yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP