Çapahasan Mahallesi’nde sokaklar pırıl pırıl
152 okunma

Çapahasan Mahallesi’nde sokaklar pırıl pırıl

ABONE OL
2 Ağustos 2022 10:57
Çapahasan Mahallesi’nde sokaklar pırıl pırıl
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyesi Çapahasan Mahallesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallenin tamamında yaptığı köşe bucak temizlik ile yol ve sokakları pırıl pırıl etti.

Nazilli Belediyesi, ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çapahasan mahallesinin tamamında yaptığı köşe bucak temizlikte, Mahalle içerisindeki yol ve sokakları süpürürken, yol kenarlarında oluşan yabani otlar, kuru dal parçalarını da tırpanlayarak biçme işlemlerini gerçekleştirdi. Ayrıca çevrede kötü görüntü ve aşırı sıcaktan dolayı kokuya sebep olabilecek tüm etkenlere karşı da önlem alan Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin özverili şekilde çalışması sonucu Çapahasan Mahallesi temizlendi.

Kapsamlı temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde düzenli olarak sürdürüldüğünü belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “İl olmaya layık İlçemizde önceliğimiz tertemiz sokak ve caddeleri olan bir Nazilli ile vatandaşlarımızı memnun etmektir. Amacımız daha temiz bir şehir, yaşadığımız yerin daha sağlıklı ve temiz olabilmesini sağlamak. Ekiplerimiz günlük rutin temizlik çalışmalarını gerçekleştirirken, yapılan planlama çerçevesinde sorumluluk alanımız içerisinde olan tüm mahallelerimizde de kapsamlı temizlikler yapmaya devam ediyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP