ÇERÇİOĞLU’NDAN KADİR MUTLU’YA BAŞKANLIK SÖZÜ
1048 okunma

ÇERÇİOĞLU’NDAN KADİR MUTLU’YA BAŞKANLIK SÖZÜ

ABONE OL
28 Kasım 2022 10:33
ÇERÇİOĞLU’NDAN KADİR MUTLU’YA BAŞKANLIK SÖZÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Özcan’ın 31 Mart seçimlerinde AK Parti’den transfer ederek CHP listesinden meclisine yazdığı Kadir Mutlu’nun parti değişikliğine sıcak bakmadığı öğrenildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile özel görüşme yapan Kadir Mutlu’nun İl Özel İdaresi Döneminde görev yaptığı İl Genel Meclisi görevleri nedeniyle Aydın’ın doğusundaki tüm köylere ve merkeze hakim olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Doğu Bölge Koordinatörü olacağı kaydedildi. Çerçioğlu tarafından Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin koordineli ve hızlı bir şekilde yönetilmesi için Mutlu’ya bu önemli görevin verileceği öğrenilirken, Kadir Mutlu’nun 3.5 yıldır Nazilli Belediyesi olarak yapamadıkları hizmetleri vatandaşa ulaştıracağı kaydedildi.

GELECEK DÖNEM CHP’DEN NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KADİR MUTLU

Kadir Mutlu’nun CHP’den Nazilli Belediye Başkan adayı olacağı gelen bilgiler arasında. Ancak adaylığını açıklarsa CHP Nazilli’de istifaların ardı arkası kesilmeyeceği söylendi.

 

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU MECLİSTE GÜCÜNÜ KAYBETMEK İSTEMİYOR

Özlem Çerçioğlu, Kadir Mutlu ve Soner Yelkovan’a sarılması ve önemli görevler vermesindeki amacı, mecliste karar alacağı zaman kendi üyeleriyle rahatça karar alabilen Çerçioğlu, gücünü kaybetmek istemiyor.

 

Nazilli Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Mutlu ve Erol Angın’ın yarın istifalarını sunarak Başkan Özcan’a muhalefet edecekleri kaydedildi.

Mustafa Tınaz ise partisinden istifa ederek mecliste bağımsız haraket edeceği öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP