CHP’li Petek’in Ön Seçim İsyanı
265 okunma

CHP’li Petek’in Ön Seçim İsyanı

ABONE OL
27 Mart 2023 11:21
CHP’li Petek’in Ön Seçim İsyanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çoban Ateşi yakmak için yola çıkan ADÜ öğretim görevlisi doç. dr. Ali Petek ön seçim olmayınca isyan ederek aday olmadı.

CHP’nin etkin isimlerinden Ali Petek kendi sosyal medyasından CHP’ye ateş püskürdü.

Ön seçim olmadan aday adayı olmayı red eden ve CHP’yi anti demokratik tavırları nedeniyle eleştiren Petek ;” Bilindiği gibi yaklaşan seçimlerde önseçim mücadelesini ÇOBAN ATEŞİ Olarak adlandırıp Aydın’ın tüm ilçelerinde parti içi demokrasi mücadelisini ben ve yoldaşlarım verdi….

Devrimci Demokrat kimliğimle ilçe ilçe gezerek her yerde ÇOBAN ATEŞİNİ yaktık.. Ve yüzlerce binlerce partilimizden onay aldık.. Aday Adayı olarak örgütümüzün kantarına çıkmak istedik.. daha önemlisi parti tüzüğünü ve üye haklarını savunduk. Kısaca Parti içi demokrasıyi savunduk.. Çünkü biz ülkemizde demokrasiyi savunanlardanız… Bu gün gelinen noktada önseçim yok.. Bende Devrimci Demokrat anlayısım gereği..

 

ÖN SEÇİMİN OLMADIĞI YERDE ADAY ADAYI DEĞİLİM..

 

Beni bu haklı mücadelemde destek veren Aydın ilinin en ücra köşelerinden yüzlerce binlerce partilimi çok tsk ediyorum. Mücadelemiz bitmedi dvm ediyor.. Öte yandan Gerici/Faşist düzene karsı mücadelemiz sonuna kadar dvm edecek.. Haramilerin saltanatını yıkacağız.. Bu anlamda partimin vereceği her görevi aşkla yerine getireceğimi.. kamu oyuna bildiririm.

Yasasın Türkiye Cumhuriyeti

Yasasın Cumhurıyet Halk Partisi

Yasasın Tam Bağımsız Türkiye” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP