CHP’nin Nazilli’deki Kaleleri Düştü
206 okunma

CHP’nin Nazilli’deki Kaleleri Düştü

ABONE OL
9 Mayıs 2023 10:24
CHP’nin Nazilli’deki Kaleleri Düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, Aydın’ın tüm ilçelerini karış karış gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Nazilli ilçesine bağlı Bayındır ve Işıklar Mahallelerine ziyarette bulunan Abak’ı vatandaşlar bağrına bastı. Meşaleler eşliğinde vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Abak, köy meydanında harmandalı oynadı. Millet İttifakı’nın büyük oy oranına sahip iki köyde de Abak’a tarihi boyunca görülmemiş bir karşılama yapması, vatandaşlar tarafından ‘CHP’nin Nazilli’deki kaleleri düştü” olarak yorumlandı. Abak’a ziyaretlerde Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik kolları ile partililer eşlik etti. Bayındır ve Işıklar halkına gösterdikleri sevgi, verdikleri destek için teşekkür eden Abak, “Bayındır ve Işıklar bugün tarihi bir akşam yaşadı. 14 Mayıs zaferinin meşalesini bugünden yaktı” dedi.

“BAYINDIR MUTLU, IŞIKLAR IŞIL IŞIL”

Bayındır ve Işıklar’da coşkulu bir kalabalık tarafından köyün girişinde karşılanan Abak, vatandaşları selamlayarak kahvehanelere geçti. Kahvehanelerde kalabalık bir topluluğa konuşan Abak, “Bayındır umut oldu. Işıklar gelecek oldu. Bayındır mutlu, Işıklar ışıl ışıl. Aydın’ı ilçe ilçe, köy köy geziyorum. Böyle bir karşılama daha önce yaşamadım. Hepinizden Allah razı olsun. Bize güç verdiniz. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmamaya çalışıyoruz. Bize gönülden gönüle yol var dediler çıktık, o gün bugündür de bu yolda yürümek için elimizden geleni yapıyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki 14 Mayıs’ta zafer bizim, AK Parti’nin, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ındır. 14 Mayıs’ta söz de karar da gelecek te milletindir” diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

CHP’NİN KALELERİ DÜŞTÜ

Ziyaret ettiği her yerde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Abak, Millet İttifakı’nın yüksek oy oranına sahip Bayındır ve Işıklar Mahalleleri’nde de büyük destek gördü. Her iki köyde de Abak’a tarihi boyunca görülmemiş bir karşılama yapılması, vatandaşlar tarafından ‘CHP’nin Nazilli’deki kaleleri düştü” olarak yorumlandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP