“CUMHURİYET’İN 100. YILINI İL OLARAK KUTLAMAK İSTİYORUZ”
132 okunma

 “CUMHURİYET’İN 100. YILINI İL OLARAK KUTLAMAK İSTİYORUZ”

ABONE OL
28 Ekim 2022 13:57
 “CUMHURİYET’İN 100. YILINI İL OLARAK KUTLAMAK İSTİYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı.

Nazilli’de Cumhuriyetin ilanının 99’uncu yıldönümü dolayısıyla çelenk koyma töreni düzenlendi.

İstasyon Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene; Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Cumhuriyet Savcısı Murat Dilsiz, Nazilli Ağır Ceza Hakimi Menduh Yalvaç, Baro Temsilcisi Av. Emel Şahin, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Caner Özkul, daire amirleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, dernek ve STK’ların ilçe temscileri, öğretmen ve öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy; “Bizlere Cumhuriyet’i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere hayatını kaybetmiş tüm gazilerimize Allah’tan rahmet, yaşayanlara da uzun ömürler diliyorum. Cumhuriyet bizim gelişmemize ve kalkınmamıza en iyi lokomotif olmuştur. Türk milleti Cumhuriyet’in kazanımlarından dolayı kıvanç duymaktadır ve Büyük Önderimizin gençliğe armağan ettiği Cumhuriyet’i gençlerimiz kıymetini bilerek yüceltmeye devam edecektir” sözlerini kaydetti.

CUMHURİYET NAZİLLİ’YE, NAZİLLİ’DE CUMHURİYET’E SAHİP ÇIKMIŞTIR

 

Cumhuriyet’in ilanının 100. yılını il olarak kutlamak istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünün arefesinde kutlamalarımızı çelenk koyma töreni ile başlattık. Coşkulu katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Nazilli’ye sahip çıkmıştır. Nazilli’de Cumhuriyet’e sahip çıkmıştır. İnşallah 100. yıl dönümünde Nazillimiz Cumhuriyetimizi il olarak kutlar. Cumhuriyet idaresi Türk milletinin haysiyet ve karakterine en yakışan idaredir. Bunu da en güzel yaşayan ilçelerden biri olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Bu emaneti gücümüz yettiğince yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP