Efeler Emeğin Bayramını Kutladı
119 okunma

Efeler Emeğin Bayramını Kutladı

ABONE OL
1 Mayıs 2023 14:51
Efeler Emeğin Bayramını Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm ülkede olduğu gibi Efeler’de de emekçilerin yoğun katılımıyla kutlandı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, saat 09.30’da Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde belediye personeli ile buluşarak, arkasında büyük bir kalabalıkla 1 Mayıs kortejinin başlayacağı Taş Köprü Mevkii’ne yürüdü. Tarihi Taş Köprü’de bir araya gelen işçi sendikalarının; sivil toplum kuruluşlarının, odaların, derneklerin ve siyasi partilerin temsilcileri ile binlerce işçi ellerinde Türk Bayrakları ve sloganlarla Doğu Gazi Bulvarı’ndan Atatürk Kent
Meydanı’na yürüdü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamalarda işçi sendikası temsilcileri sloganlar eşliğinde konuşmalar yaptı. Alanları dolduran emekçiler, kutlamalarına yöresel oyunlarla devam etti.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, şunları söyledi: “Efeler Belediyesi olarak emeğe ve emekçiye her zaman değer veriyoruz. Attığımız her adımda hayata geçirdiğimiz her projede emek ve dayanışma var. Emek, en yüce değer. Tüm emekçilerimizin bayramı kutlu olsun. Yaşasın 1 Mayıs!”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP