EFELER’DE İLHAMİ ORTEKİN PARKI AÇILIYOR
467 okunma

EFELER’DE İLHAMİ ORTEKİN PARKI AÇILIYOR

ABONE OL
9 Kasım 2022 16:33
EFELER’DE İLHAMİ ORTEKİN PARKI AÇILIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe halkına yeni yaşam alanları oluşturmaya devam eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kente yeni bir park daha kazandırıyor.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kentin daha yeşil, temiz ve modern bir görünüme kavuşması için projelerine ara vermeden devam ediyor. Efeler Belediyesi’nce Mimar Sinan Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve Eski Aydın Belediye Başkanı Merhum İlhami Ortekin’in adının yaşatılacağı park, 11 Kasım Cuma günü saat 12.30’da düzenlenen törenle hizmete açılacak.

Marka Kent Efeler vizyonuyla adeta açılıştan açılışa koşan Başkan Atay, tüm vatandaşları İlhami Ortekin Parkı’nın açılışına davet etti. Başkan Mehmet Fatih Atay, “Efeler’imizde vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri, çocuklarımızın özgürce koşup oynayacağı parklarımızın ve yeşil alanlarımızın sayılarını söz verdiğimiz gibi artırıyoruz. 11 Kasım Cuma günü saat 12.30’da Mimar Sinan Mahallesi 2371 Sokak’ta gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Gelin bu sevinci hep birlikte yaşayalım.” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP