Enkazda Bulduğu 4 Milyon Dolar Sahte Çıktı
129 okunma

Enkazda Bulduğu 4 Milyon Dolar Sahte Çıktı

ABONE OL
13 Şubat 2023 14:47
Enkazda Bulduğu 4 Milyon Dolar Sahte Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından Türkiye’nin dört bir yanından ekipler afet bölgesine sevk edildi. Konya’dan Hatay’a arama kurtarma çalışmaları için giden bir görevli, içerisinde 4 milyon dolar bulunan bir çanta buldu. Çantayı polise teslim eden görevlinin davranışı takdir toplarken, paraların sahte olduğu tespit edildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Binlerce bina yerle bir olurken, enkaz altında kalan binlerce vatandaş yaralandı, çok sayıda can kaybı var. Tüm Türkiye’yi hüzne boğan depremler sonrası seferberlik başlatıldı, bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

 

Tırlar dolusu yardım giden ve depremzedeler için milyonlarca lira toplanan fekalet sonrası hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok görevli de arama kurtarma çalışmaları için 10 ile akın etti. Bu isimler arasında bulunan Mehmet Özber Uslu, hareketiyle takdir topladı.

 

4 MİLYON DOLAR OLAN ÇANTA BULDU

‘Asrın felaketi’ olarak adlandırılan deprem sonrası Konya’dan bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına destek veren belediye personeli Mehmet Özber Uslu, içinde 4 milyon lira olan çanta buldu. Uslu, para dolu çantayı kısa sürede polis ekiplerine teslim etti.

 

Belediye personelinin polise teslim ettiği çantadaki paranın sahte olduğu öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP