Erdemci’den Nazilli Devlet Hastanesi’ne Bir Yardım Daha
193 okunma

Erdemci’den Nazilli Devlet Hastanesi’ne Bir Yardım Daha

ABONE OL
21 Ağustos 2022 18:58
Erdemci’den Nazilli Devlet Hastanesi’ne Bir Yardım Daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde NAMDER tarafından korner Yoğun Bakım ünitesinin zemin tadilatının yapılmasının ardından şimdi de Nazilli’li iş insanlarından Remzi Erdemci tarafından Hastanenin 6 katında Biyomedikal tasarım depo, Biyomedikal Atölye ile yine Hastanede Psikiyatri polikliniğine 2 oda, test odası ve Psikiyatri uzman polikliniği yapılıyor.

‘ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARAK YARDIMCI OLMALIYIZ’

Nazilli’nin tanınmış insanlarından Remzi Erdemci, “Nazilli Devlet Hastanesi hepimizin tüm Nazilli’nin ve çevre ilçelerimizde yaşayan insanlarımızın da sağlık hizmeti aldıkları bir yer. Bunun içinde her şeyi Devletimizden beklemememiz gerektiğine inanıyorum. Elimizden geldiğince imkanlarımız ölçüsünde elimizi taşın altına koyarak hastanemize yardımcı olmalıyız. Biz daha önce de başkanlığını yaptığım NAMDER olarak hastanemizin koroner yoğun Bakım ünitesinin zemin tadilatını yapmıştık. Şimdi de ben kendi şahsım adına hastanemizin eksiği bulunan Biyomedikal tasarım deposu, Biyomedikal atölye ve Psikiyatri polikliniği bölümünde Psikiyatri Test odası ile Psikiyatri Uzman polikliniği bölümlerini yaptırmanın sevincini yaşıyorum. Ayrıca bana bu imkanı veren Hastane yönetimine de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

‘YARDIMLARINDAN DOLAYI ERDEMCİ’YE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ’

Nazillili hayırseverlerin pandemi döneminde duyarsız kalmadığını ve Nazilli’liler için en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla çalıştıklarını belirten Nazilli Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Necati Akkaya, “Yoğun bakımların tamamının yapımını ve aralarda kullanılan ekipman temininde tam desteğini gördüğümüz Nazilli’nin gönlü zengin iş adamlarına, yine Hastanemizin Biyomedikal tasarım depo ve Biyomedikel atölye ile Psikiyatri polikliniği, Psikiyatri test odası ve psikiyatri uzman polikliniği bölümlerini yaptırmakta olan iş insanlarımızdan Remzi Erdemci’ye Hastanemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun Allah kabul etsin” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP