Erdoğan;” Bizim Teröre Asla Müsamahamız  Yoktur”
169 okunma

Erdoğan;” Bizim Teröre Asla Müsamahamız Yoktur”

ABONE OL
11 Mayıs 2023 10:41
Erdoğan;” Bizim Teröre Asla Müsamahamız  Yoktur”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Mardin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman’daki programının ardından Mardin’e geldi. 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda düzenlenen mitingde konuşan Erdoğan, terörle ittifakı olanın milletle ittifakı olamayacağını belirterek, “Dinlerin, dillerin, medeniyetlerin beşiği, Mezopotamya’nın incisi Mardin. Bugün bir başka güzelsin. Sizin heyecanınızla ben şunu anlıyorum, pazar günü Mardin bir başka gümbürdeyecek. Gençler size inanıyorum. Mardin’in güzelliklerini saymaya kelimeler yetmiyor. Gönül bir kuş olsa Mardin’e konar. Gönül güneş olsa Mardin’e doğar, Gönül çiçek olsa Mardin’de açar, kardeş anlar kardeşinin derdinden daha güzel kardeş mi olur Mardin’den? Bize Mardin’den daha güzle kardeş mi olur? Tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. İttihadımız, itikadımızdan, insanlığımızdan gelir. Bunun için bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz. Kardeşlerim terörü Cudi’de, Gabar’da, Tendürek’te Bestler Deresi’nde gömdük mü? Bu terör benim vatandaşımızın huzurunu kaçıramaz. Ne gerekiyorsa yaptık ve yapacağız. Terörle ittifakı olanın milletle ittifakı olmaz. Yavrularımızı okulundan, geleceğinden koparıp eline silah vererek katil yapanları da onları meşrulaştırmaya çalışanları da benim milletim affetmez. Ne şekilde olursa olsun, milletimiz dışında hiçbir güzün bizim kader coğrafyamızı bölmeye kalkışmasına, buna da terörü vasıta kılmasına asla müsaade etmedik etmeyiz” dedi.

‘TERÖR ÖRGÜTÜNDEN TEFECİSİNE, HEPSİ ELLERİNİ OVUŞTURARAK BEKLİYOR’

Terör örgütleri ve tefecilerin pazar günü yapılacak seçimleri beklediğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi buradan hep beraber seslenelim. Bu HDP ve yandaşlarına biz ülkemizi böldürtmeyeceğiz. Anlaştık mı? Onun için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. PKK’dan DEAŞ’a ve FETÖ’ye kadar üzerimize salınan terör örgütleriyle neyin amaçlandığını çok iyi biliyoruz. Türk deyince tüyleri diken diken olanlar, Kürt deyince işine ve aklına Kandil’deki terör baronları gelenler, Arap deyince hemen DEAŞ’ı öne sürenler, bizim kardeşliğimizin sırrına eremez. Onlar için en makbul Türk kendi emellerine hizmet edenlerdir, en makbul Kürt kendilerine kul köle kesilendir. En makbul Arap elindeki tüm kaynağı kendilerine aktarandır. Mardin bunları çok iyi tanır. Mardin bugüne kadar sırtını emperyalist efendilerine dayayarak kendi ülkesine efelenenlere eyvallah etmedi. Allah’ın izniyle bundan sonra da etmeyecektir. Kardeşlerim araya rahmet girse kesilmez yolluk senden. Vahdeti birliği, dirliği her şeyin üstünden Mardinli kardeşlerimle aramıza kimseyi sokmadık. Sokmayacağız. Ülkemizin asırlık demokrasi ve kalkınma eksiklerini nasıl Mardin ile birlikte tamamladıysak inşallah Türkiye Yüzyılını da beraberce kuracağız. Bunun için pazar günü yapılacak seçimler çok önemli. Sadece kendimiz sandığa gitmekle kalmayacağız. Seçim gününe kadar çevremizdeki akrabalarımızdan hala tereddütte olan varsa onu da ikna edip mutlaka sandığa götürmeye var mıyız? Yoksa işte görüyorsunuz, terör örgütünden tefecisine hepsi ellerini ovuşturarak bekliyor. Sınırın hemen ötesinde azgınlaşan alçakları görüyorsunuz değil mi? Suriye’ye yaptıklarını bize de yapmak için gün sayan emperyalistleri görüyorsunuz değil mi? Allah göstermesin bu ülke bir tökezlerse topu birden tepemize binmeye hazırlanıyor. İnşallah bunlara aradıkları fırsatı vermeyeceğiz. Herkesin güvenliğinden huzurundan geleceğinden emin olduğu, bu güzel ülkeyi yeniden karanlık günlerine döndürmeye bunların güçleri yetmez” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP