“Eser Ve Hizmet Siyasetinin Adı Ak Partidir”
166 okunma

“Eser Ve Hizmet Siyasetinin Adı Ak Partidir”

ABONE OL
27 Nisan 2023 15:09
“Eser Ve Hizmet Siyasetinin Adı Ak Partidir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
“Eser ve hizmet siyasetinin adresi AK Parti’dir”

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Ömer Özmen beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Karacasu ilçesinde inşaatı devam eden 10 Yataklı Yeni İlçe Devlet Hastanesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Ziyarette , Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen AK Parti  İlçe Başkanı Fuat Meriç, Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekli, Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Gökçe,İlçeyöneticileri yer aldı.Ömer Özmen İlçe Sağlık Müdürü Dr. Onur Doran ve firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Milletvekili adayı Ömer Özmen burada yaptığı açıklamada; “Karacusu’da yapılacak olan 2021 Yılında temeli atılan ve kısa sürede yüzde 90 bitme aşamasına gelen İlçemizin, sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılayacak yeni hastanemiz ileri teknoloji cihazlarla donatılarak, modern mimarisiyle de hemşehrilerimize hizmet verecek inşallah. Aydın’ımız için her alanda güçlü yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Eğitimden sağlığa, spordan kültüre her alanda milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu yatırımların hayata geçmesinde emeği olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Aydın’ımız için,Karacasu’muz için durmadan yorulmadan Türkiye yüzyılı vizyonu ışığında , çalışmalarımıza devam edeceğiz inşallah .Her zaman söylediğimiz gibi  “Eser ve Hizmet Siyasetinin adresi AK Parti’dir”dedi.

Daha sonra seçim koordinasyon merkezinin belirlemiş olduğu program dahilinde beraberindeki heyetle birlikte sırasıyla Karacasu Belediyesi, Ziraat Odasına  ziyaret eden Özmen, Cuma mahallesi engelli vatandaş ziyareti, Cuma Mahallesi seramik ocakları ziyaret, Yazır ve Palamutcuk mahalle buluşmaları şeklinde devam etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP