Fenerbahçede Bruma bile gidebilir!
204 okunma

Fenerbahçede Bruma bile gidebilir!

Son dakika haberi... Fenerbahçede sözleşmesi feshedilen oyuncular sonrası yabancı sayısı 18e düştü. Santrfor transferiyle sayı 19 olacak. Berisha, Pelkas, Novak gitse, Szalai satılsa bile bir isim daha gerek. O noktada yeni transfer olmasına rağmen ön plana sol kanat Bruma çıkıyor.

ABONE OL
27 Ağustos 2022 12:25
Fenerbahçede Bruma bile gidebilir!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samatta, Tisserand, Max Meyer derken Fenerbahçe, dün sabah saatlerinde Steven Caulker’ın sözleşmesinin feshedildiğini resmen duyurdu. Oyuncunun Alanyaspor ile temas kurduğu, eski takımına dönme olasılığının hayli yüksek olduğu öğrenildi. Bu ayrılık ile Sarı-Lacivertli takımda yabancı sayısı 18’e düştü. Fenerbahçe transfer döneminin sonuna kadar bir santrfor daha almayı planlıyor. Böylece yabancı sayısı yine 19 olacak. O nedenle 5 yabancı daha göndermek zorunda.

STOPERE TÜRK OYUNCU DÜŞÜNÜLÜYOR

Fenerbahçe’de Berisha, Pelkas ve Novak’ın gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Attila Szalai’ye Zenit ile West Ham’dan gelen ve bonuslarla 17 milyon Euro’yu bulan tekliflerin değerlendirilmesi halinde dahi bir kişi eksik kalıyor. Bunun için sezon başında PSV Eindhoven’dan kiralanmasına rağmen ön plandaki futbolcu Bruma… Szalai’nin ayrılması durumunda kadroya bir Türk stoper katmak isteyen sarı-lacivertlilerin listesindeki ilk isim Kaan Ayhan.

Kaynak: Sabah

İlgili Haberler

Fenerbahçe’de Jorge Jesus mucizesi!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP